За фирмата и услугите за почистване

Почистваща фирма „Блясък 28“ ЕООД е юридическо лице, създадено на 23.08.2005 г. с решение по Ф.Д.2580/2005 на Бургаски окръжен съд. Основна дейност на фирмата е „професионално почистване на сгради“. Дейността ни се осъществявана територията на Бургаска област – от Бургас до Сливен, от Обзор до Резово. Фирмата има два офиса – в Бургас и в Сливен .

 

„Гарантирам почистване до блясък на вашия дом, хотел, офис, банка, заведение. С нашата прецизност в работата печелим вашето доверие.“

Янита Донева
Управител на „Блясък 28“ ЕООД, Бургас
+359 887 87 18 36.

Професионално почисвтане

От 2005 г. насам
Ние, професионалистите от почистваща фирма „Блясък 28“ ЕООД обслужваме в Бургас и региона домове, офиси, хотели, банки, заведения и всякакви други помещения по възможно най – добрия начин.

При почистването, винаги си поставяме две много важни цели:

  1. Първо, клиента да остане максимално доволен от резултата. Така изграждаме взаимно доверие и това ни прави една от водещите фирми в областта на почистването.
  2. Второ, при почистването винаги да използваме екологично чисти, биоразградими и нетоксични продукти щадящи природата. С гордост можем да се наречем „зелена“ фирма.

Фирмена политика

Имаме четири основни правила във фирмата, които прилагаме в ежедневната си практика:

  1. Да предоставим на клиентите качествена услуга. Винаги правим всичко необходимо, за да може нашата работа да удовлетвори вашите очаквания.
  2. Всеки клиент е наш уважаван партньор. Всеки заслужава внимание и уважение, независимо от мащаба на неговия бизнес.
  3. Всяка наша поръчка, се изпълнява с внимание и старание. Независимо дали почистваме стая от 10 м² или мащабен строителен обект от 10000 м², ние винаги влагаме максимума на уменията си.
  4. Държим на коректността в партньорските взаимоотношения. Ние сме коректни, очакваме го и от ваша страна. Доверието, коректността и професионализма са изключително важни условия за успешен бизнес. Ние винаги държим на обещанията си и спазваме всички поети ангажименти и срокове, каквото и да ни коства това.

Препарати за почистване

Благодарение на 19 годишният ни опит в професионалното почистване, смело можем да твърдим, че познаваме всички професионални препарати на заводите производители и техните доставчици за България. Доверили сме се на най-добрите професионалисти в тази област и работим само е качествени и екологично чисти препарати. Наши партньори са:

Оборудване за почистване

Оборудвахме фирмата с почистваща техника от:

 

Подготвени по този начин, нашите екипи от специалисти на фирма „Блясък 28“ ЕООД са готови да изпълнят всички ваши поръчки!

+359 887 87 18 36

Запиши се за почистване или направи запитване още днес