Почистване домове Бургас
от Бургас до Сливен
от Обзор до Резово
Професионално почистване Бургас
"Гарантирам почистване до блясък на вашия дом, хотел,
офис, банка, заведение. С нашата прецизност  
в работата печелим вашето доверие."
  

Янита Донева       
Управител на "Блясък 28" ЕООД, Бургас
      
0887 87 18 36        
Почистване офиси Бургас

Зодия Водолей


зодия овен зодия телец зодия близнаци зодия рак зодия лъв зодия дева
зодия везни зодия скорпион зодия стрелец зодия козирог зодия водолей зодия риби

 


Водолеите и фирма за почистване "Блясък 28" ЕООД

1. Водолеите могат да бъдат много компромисни и да изглеждат слабохарактерни – това не е така, настъпите ли ги лошо, ще видите разрушителното им лице. Ние почистваме и след разрушения.

2. Водолеите не умеят добре да защитава егото си. Когато все пак им се наложи те или не го правят или стават супер тиранични. Не се занимаваме с егото им, а с дома им, фирмения офис и т.н. Все пак става дума за почистване, а не за психология.

3. За да имате хармонични и дълготрайни отношения с един Водолей, най-напред трябва да сте приятели. В договорите няма клауза за приятелство, но въпреки това след първото ни почистване за тях, обикновенно се обвързваме завинаги.

4. Във взаимоотношенията с тях, бъдете малко по-активни, ако Водолеят се разсейва и не се сеща накъде отиват нещата. Ако е необходимо припомняме за какво сме дошли в офиса им- за почистване, естествено.

5. Колкото по-идеалистична е една кауза, толкова повече приляга на Водолея. Поканваме ги за някоя благотворителна кауза и те са ни благодарни завинаги.

По идеи отhttp://www.xyli-leonis.com