Почистване домове Бургас
от Бургас до Сливен
от Обзор до Резово
Професионално почистване Бургас
"Гарантирам почистване до блясък на вашия дом, хотел,
офис, банка, заведение. С нашата прецизност  
в работата печелим вашето доверие."
  

Янита Донева       
Управител на "Блясък 28" ЕООД, Бургас
      
0887 87 18 36        
Почистване офиси Бургас

Зодия Везни


зодия овен зодия телец зодия близнаци зодия рак зодия лъв зодия дева
зодия везни зодия скорпион зодия стрелец зодия козирог зодия водолей зодия риби

 


Везните и фирма за почистване "Блясък 28" ЕООД

1. Това, че Везните ви изглеждат мили и компромисни не означава, че нямат мнение, което може да защитават много яростно, ако им прелее чашата. Никога не наливаме последната капка. А и никога не се стига до компромиси с нашата работа.

2. Везните са принципни хора, могат да бъдат и много крайни на моменти. Когато има доверие между нас и партньорите ни, няма как да се стигне до крайности.

3. Трудността във взаимоотношенията с Везни идва от факта, че ако вие като партньор загубите почва под краката си, то цялата връзка ще се разклати. На пазара сме вече 9-та година. Имали сме кризи, но това си е наш проблем и не се отразява на работата ни и на отношенията с клиентите ни.

4. Не се захващайте с една Везна, ако не смятате, че сте много качествени хора, които може да се отразявт звездно в лицето на партньора-Везни. Иначе казано, когато разполагаме с нашата пословична прецизност, нямаме никакви проблеми с огледалния образ.

5. Везните са свързани с Венера, а тя е свързана с парите. Затова понякога Везните могат да бъдат много очарователно пресметливи, дори стиснати. Не почваме преди да сме се подсигурили с договор.

По идеи отhttp://www.xyli-leonis.com