Почистване домове Бургас
от Бургас до Сливен
от Обзор до Резово
Професионално почистване Бургас
"Гарантирам почистване до блясък на вашия дом, хотел,
офис, банка, заведение. С нашата прецизност  
в работата печелим вашето доверие."
  

Янита Донева       
Управител на "Блясък 28" ЕООД, Бургас
      
0887 87 18 36        
Почистване офиси Бургас

Зодия Скорпион


зодия овен зодия телец зодия близнаци зодия рак зодия лъв зодия дева
зодия везни зодия скорпион зодия стрелец зодия козирог зодия водолей зодия риби

 


Скорпионите и фирма за почистване "Блясък 28" ЕООД

1. Това са много чувствителни и раними хора, които не обичат да показват това си лице. Когато сме в делови отношения с партньорите си, няма място за ранимост. Коректността ни не води до разчувстване, а до доверие.

2. След адската криза Скорпионът искрено съжалява, но се чувства безсилен да спре енергията, докато тя бушува. В този момент се отдръпнеме в страни и изчакваме бурята. После продължаваме с почистването, все едно, че нищо не е било..

3. Скорпионите не нараняват само другите, негативните им емоции ги нараняват предимно тях самите. Носим си аптечки за спешна помощ.

4. Скорпионите вярват в истинските, дълбоки и емоционални отношения, в които има доверие, стабилност и взаимност. С това ние печелим клиентите си. За това със Скорпионите имаме не само делови, а и приятелски взаимоотношения.

5. На всеки един Скорпион може да му се противодейства с логика, тъй като те са крайно емоционални, логиката не винаги е най-силната им страна. Ние не се противопоставяме на партньорите си. Използваме логиката за да намерим най- доброто решение за тях.

По идеи отhttp://www.xyli-leonis.com