Почистване домове Бургас
от Бургас до Сливен
от Обзор до Резово
Професионално почистване Бургас
"Гарантирам почистване до блясък на вашия дом, хотел,
офис, банка, заведение. С нашата прецизност  
в работата печелим вашето доверие."
  

Янита Донева       
Управител на "Блясък 28" ЕООД, Бургас
      
0887 87 18 36        
Почистване офиси Бургас

Зодия Риби


зодия овен зодия телец зодия близнаци зодия рак зодия лъв зодия дева
зодия везни зодия скорпион зодия стрелец зодия козирог зодия водолей зодия риби

 


Рибите и фирма за почистване "Блясък 28" ЕООД

1. Рибите са много умни и паметливи хора, но не винаги могат да демонстрират знанията си и често са неразбрани. Ние сме внимателни слушатели. Невъзможно е да остане неразбирателство между нас и клиента ни.

2. Рибите са крайно нелогични хора и не се опитвайте да им обяснявате нещата логично – рибите чувстват, те не анализират. Винаги се съобразяваме с този факт и Рибите ни чувстват като приятели.

3. Рибите могат да изчезнат така бързо от живота ви, както са се и появили и то само ако направите една малка грешна стъпка и ги нараните. Така ще изчезнат, че никога няма да ги намерите, ако целят това. Ние се опитваме да не правим грешки, винаги сме прецизни в работата си. Не можем да губим клиенти.

4. Добрата оценка на партньора е много важна за всеки един представител на този знак. Ние не хвалим партньорите си. Уважаваме ги и сме коректни към тях, а това е негласна одобрителна оценка.

5. Настроенията при човекът риби се сменят толкова бързо, колкото и емоциите му, затова никога не може да знаете дали в един момент няма да се смее на една история, а в следващия да ви се обиди безкрайно, че сте го засегнали с нея. Професионализма ни включва и факта, че се съобразяваме с всякакъв тип клиенти. Прецизността ни ги остава безмълвни.

По идеи отhttp://www.xyli-leonis.com