Почистване домове Бургас
от Бургас до Сливен
от Обзор до Резово
Професионално почистване Бургас
"Гарантирам почистване до блясък на вашия дом, хотел,
офис, банка, заведение. С нашата прецизност  
в работата печелим вашето доверие."
  

Янита Донева       
Управител на "Блясък 28" ЕООД, Бургас
      
0887 87 18 36        
Почистване офиси Бургас

Зодия Козирог


зодия овен зодия телец зодия близнаци зодия рак зодия лъв зодия дева
зодия везни зодия скорпион зодия стрелец зодия козирог зодия водолей зодия риби

 


Козирозите и фирма за почистване "Блясък 28" ЕООД

1. Козирозите често следват максимата " Защо да е лесно, като може да е трудно?". Лесно или трудно- ние сме професионалисти в почистването.

2. Във връзка с предишното твърдение... усилията за козирога нямат значение, защото той постига целите си на всяка цена, колко и да е висока тази цена. Когато усилията му са в областта на почистването, ние винаги им помагаме, колкото и да е висока цената за тях.

3. Когато имаме за фирмен партньор козирог и искаме да го запазим – никога, каквото и да се случи, не му казваме, че се е провалил. Провалът може да съсипе един Козирог, дори да го демотивира да живее, а ние имаме нужда от живи клиенти.

4. Не се оплаквайте, че козирозите са неемоционални хора, това не е така. Един ден ще видите емоциите им. Никога няма да забравите този ден. Стараем се този ден да не е в периода на сътрудничеството ни. Ако все пак се случи да сме заедно, стараем се емоцията да е положителна.

5. Това, което може би трябва да знаете за козирозите е, че те са големи идеалисти, много са крайни, много са мрачни, много са справедливи, много са точни и са много отговорни. Приличаме си- ние също сме крайни в прецизността си, и точни и отговорни при изпълнение на договорите за почистване.

По идеи отhttp://www.xyli-leonis.com