Почистване домове Бургас
от Бургас до Сливен
от Обзор до Резово
Професионално почистване Бургас
"Гарантирам почистване до блясък на вашия дом, хотел,
офис, банка, заведение. С нашата прецизност  
в работата печелим вашето доверие."
  

Янита Донева       
Управител на "Блясък 28" ЕООД, Бургас
      
0887 87 18 36        
Почистване офиси Бургас

Зодия Дева


зодия овен зодия телец зодия близнаци зодия рак зодия лъв зодия дева
зодия везни зодия скорпион зодия стрелец зодия козирог зодия водолей зодия риби

 


Девите и фирма за почистване "Блясък 28" ЕООД

1. Ако ги смятате за критични, то не може да си представите колко критични са те най-вече към себе си. Спадат в категорията на малко по- взискателните клиенти. Това никога не ни е притеснявало. Ние също сме взискателни към себе си, дори повече, от колкото са клиентите ни към нас.

2. Девите са много практични хора, които не може да мотивирате, ако не им обясните добре каква е ползата от това, което правят. Няма нужда дълго да ги убеждаваме, за да ни станат клиенти, резултатите от работата ни са най- добрата ни визитка.

3. Тези хора имат способността да запомнят всичко, интересуват се от всичко и могат да ви смаят с всякаква, често напълно ненужна, но много впечатляваща информация. Всяка допълнителна информаци в областта на почистването ни е "добра дошла". Обичаме начетените хора.

4. Ако искате един човек Дева до вас да се чувства добре, то работете позитивно по самочувствието му, защото Девите са способни сами да си го унищожат понякога. Не сме психолози, но се стараем и в тази област.

5. Понякога Девите са много дребнави и много фиксирани в детайла. Не им се дразнете, защото те винаги искат да са сигурни във всичко, да проверят всичко, да се информират за всичко. Те имат качеството да се съмняват в информацията, в себе си, във нас. Това е част от тях, не се опитваме да ги променяме, просто ги приемаме.

По идеи отhttp://www.xyli-leonis.com