Почистване домове Бургас
от Бургас до Сливен
от Обзор до Резово
Професионално почистване Бургас
"Гарантирам почистване до блясък на вашия дом, хотел,
офис, банка, заведение. С нашата прецизност  
в работата печелим вашето доверие."
  

Янита Донева       
Управител на "Блясък 28" ЕООД, Бургас
      
0887 87 18 36        
Почистване офиси Бургас

Зодия Близнаци


зодия овен зодия телец зодия близнаци зодия рак зодия лъв зодия дева
зодия везни зодия скорпион зодия стрелец зодия козирог зодия водолей зодия риби

 


Близнаците и фирма за почистване "Блясък 28" ЕООД

1. Близнаците не са лоши хора, те са добронамерени, но не са много последователни. На тях задължително им предлагаме договор за абонаментно почистване, за да не забравят да ви извикат следващия път.

2. Близнаците имат нужда да общуват – ограничите ли това им право, то буквално ги убивате. С тях винаги обсъждаме офертите подробно. По време на почиствания се стараем да сме добри събеседници, без това на намалява качеството на труда ни.

3. Близнаците казват това, което им се струва красиво да бъде казано. Те обичат хубавият изказ, независимо дали казват истината или си измислят. Ние обичаме красивите неща, дори и само на думи. За да няма недоразумения обаче, обичаме и писмените договори, заверени с подпис.

4. Близнаците искат да доминират толкова много, колкото и да са доминирани. Съчетаваме се перфектно. Ние сме доминирани от прецизността и доминираме, когато искаме най- доброто за нашите клиенти.

5. Близнаците винаги остават в душата си деца и за цял живот запазват детското в себе си. Ние сме призвани да почистваме прецизно след всяка детска щуротия. За това винаги сме в отлични взаимоотношения с Близнаците.

По идеи отhttp://www.xyli-leonis.com